top of page
2023-5.jpg

YOGALÄRARUTBILDNING
HATHA YOGA SIVANANDA


Vi ser på yogans helhet med asana, pranayama, avslappning, filosofi/ teori, meditation m.m. Allt i ett holistiskt tänk med en naturlig touch av spiritualitet. Hatha Yoga är basen eller ursprunget för de flesta moderna yogaformer i vår värld. Här landar vi tillbaka igen mot det traditionella visdomarna.

Efter avslutad utbildning har du verktyg och kunskap för att leda andra i Hatha Yoga klasser. Det kan innebära att du håller klasser på ett gym, en yogastudio, för dina vänner, för nyfikna kollegor på jobbet, små privata grupper i området där du bor osv. Du har även en djupare förståelse om yogans visdom samt en fördjupad upplevelse samt erfarenhet inom dig av Yogans och Meditationens effekter.

Utbildningen håller internationell standard motsvarande 200h och har förutom huvudläraren även flera erfarna gästlärare.


UTBILDNINGENS GRUNDPELARE

ASANA - MEDITATION - FILOSOFI
PRANAYAMA - AVSLAPPNING - SINNET
KRIYAS & YOGISK LIVSSTIL


VAR ÄR UTBILDNINGEN?
Vi håller på fina Skog Yoga i Midsommarkransen (alt. Telefonplan) En studio som inspireras av den svenska skogen, så här finns en naturligt grundande energi. Här är vi fullt ut i yogabubblan dessa helger.


VEM KAN GÅ UTBILDNINGEN?
Du kan gå utbildningen! Om du känner att magkänslan styr dig hit -- då är du välkommen

Oavsett om du har mindre eller mer vana, eller "endast" vana från andra yogastilar - är du välkommen!
Fredrik gick själv sin första utbildning inom Sivananda Hatha Yoga i princip i blindo (läs mer här) för många år sedan med vana från flow/ vinyasayoga. Vi har alla vår livsresa och våra olika livs & ålders-faser, men det har andra med där ute. Vi behövs alla olika individer för att stödja olika människor till ett högre välmående, inre lugn & balans,

Kom som Du är, Där du är i livet - just nu.
Kontakta gärna oss om du känner osäkerhet eller har frågor.

Många går utbildningen för att de fördjupa sin egen kunskap. Många har såklart även en intention att leda andra i yogaklasser på olika sätt och på olika ställen. Alla är välkomna med sitt individuella syfte
 
Maila på namaste@sivananda.se

 

bottom of page