top of page
2023-8.jpg

LÄRARNA PÅ UTBILDNINGEN

HUVUDLÄRARE - FREDRIK BINETTE
Fredrik är en av Sveriges mer erfarna lärare inom traditionell Yoga. Han har lett flertalet yogalärarutbildningar sedan 2016. Fredrik är även anlitad som huvudlärare på andra utbildningar i olika samarbeten.
T.ex. är Fredrik - en av 3 huvudlärare på  Ayurveda Yoga Terapi utbildning - i Indien. Gästlärare på en utbildning i Linköping, samt tidigare även i Norge. Han är anlitad som föreläsare inom Meditation på STP - SjälvläkningsTerapeut programmet. Fredrik är en av 2 huvudlärare på Yoga Nidra instruktörs utbildningen på Yogamana.

Utbildad inom traditionell Hatha Yoga i Singapore (Sivaram Yoga), Tyskland (Yoga Vidya Ashram), Indien (Sivananda Ashram). Även utbildad Meditationslärare via Swami Saradananda i London och har gått Yoga Nidra utbildning 2 gånger med sin Lärare.


GÄSTLÄRARE - RAJESH DAYAKAR
Rajesh har bott i 6.5 år på det stora Sivananda Yoga Vedanta Ashramet i södra Indien. Där har studerat och undervisat yoga klasser & haft föreläsningar inom yogisk filosofi. Han anlitas runt om i världen för utbildningar & retreats bl.a. på Bali och i Spanien. Han är sen några år bakåt boendes i Sverige. Rajesh kommer att undervisa inom filosofi med ämnen som bhagavad gita & karma m.m. Dessa lektioner hålls på engelska, men vi finns för support på Svenska om det skulle behövas.


GÄSTLÄRARE - JAN LUNDSTRÖM
Jans bakgrund finns i den erkända yogaskolan Kripalu. Han älskar själv Sivananda Yogan sen många år tillbaka. Jan är även tillsammans med Fredrik Huvudlärare på Yoga Nidra utbildningen i Stockholm samt har ett djupt intresse, lång erfrenhet och stor kunskap inom Meditation. Jan driver även ett retreat-ställe i Roslagen - "Stullpunkt". Jan kommer att föreläsa inom Meditation & Hjärnvågor med länk till filosofin från Yoga Sutras.


GÄSTLÄRARE - FRIDA WAGMAN
Frida har lång erfarenhet inom Sivananda traditionen. Hon är utbildad av den erkände Swami Govindananda i Indien som hon fortsätter att inspireras av ännu idag. Frida kommer att föreläsa om "yoga i vardagen". Det handlar både om hur du får in yogan i vardagen av ditt liv. Hon kommer även prata om hur du i din vardag kan anamma det yogiska tänket i olika sammanhang.

bottom of page