top of page
sajt-5.jpg

OMDÖME FRÅN TIDIGARE DELTAGARE

Tacksamhet!
Vilka fina omdömen vi får från tidigare deltagare på yogalärarutbildningen i HathaYoga


* * * * *

"Jag var helt nybörjare i april när jag påbörjade min utbildning. Jag och hela min omgivning har sett en enorm skillnad på mig, framförallt i beteende och humör men även i kroppen förstås. Jag har aldrig varit så harmonisk och lugn"
~ Deltagare våren 2020

 


”Man kommer in med ett syfte och går ut med facit. Vilken fantastisk resa det har varit! Jag har alltid vetat att det finns något mer där ute och att yoga var vägen dit. Den här yogalärarutbildningen gav mig tusen gånger mer än jag hade hoppats på, det var verkligen över förväntan!”
~ Niusha

 


”Den inkluderade allt som jag önskade av en sådan utbildning men gav också nya upptäckter och djupare förståelse för dom mera filosofiska och spirituella aspekterna i yoga praktiken. Jag uppskattade också att den samtidigt hade många praktiska aspekter och man fick gott utrymme att öva på att undervisa. Det gjorde att jag kände mig mera säker i min roll som yogainstruktör efter utbildningens slut. Fredrik är lugn och metodiskt i sitt undervisande, och vi fick tillfälle till många intressanta diskussioner under utbildningens gång. Jag känner mig tacksam att jag fick möjligheten att vara med på den här utbildningen, och rekommenderar den utan tvekan”
~ Karin, Stockholm

 


"Fredrik lotsar eleverna tryggt och vant genom de olika momenten som ingår, både inom teori och praktik. Blandningen mellan morgonmeditationens tysta allvar till alla glada skratt under teori- och praktik delarna av utbildningen gjorde detta till några av de bästa veckorna i mitt liv"
~ Maria, Östersund

 


"Möjligheten att få guida klasser under utbildningen med Fredriks support och individuella feedback var guld värt då det gav en möjlighet att lära och även göra fel i en trygg miljö vilket gjorde att jag kände mig starkt rustad inför att undervisa utanför centret då jag var klar med min utbildning."
~ Deltagare våren 2017

 


"Fantastiskt att vi kunde öva på leda klass, justera asanas och få direkt feedback både från lärare och kurskompisar" +
"Ett av de viktigaste besluten i mitt liv att jag gick denna utbildning och definitiv viktigaste examen av alla jag tagit"
~ Ewa, Stockholm

 


"Att ha Fredrik som en mentor, rådgivare och inspiratör betyder väldigt mycket för mig nu när jag börjat min resa med att sprida yogans fantastiska budskap och guidar/undervisat egna klasser ."
~ BrittMarie

 


"Lärarna är professionella, hårt arbetande, genuina och samtidigt roliga. Miljön är väldigt positiv, uppmuntrande och inspirerande. Det har varit ett sant nöje att fördjupa sig i yogan med människor som lever vad de lär."
~ Pernilla K, Stockholm

 


"Vill du utvecklas personligt, få en djupare förståelse kring yoga, pranayama och meditation? Och samtidigt ha en fantastisk, varm, kunnig, rolig och inspirerande lärare, då är detta utbildningen för dig!" 
~ Madeleine, Dalarna

 


"Det bästa jag har gjort! Jag fördjupade min egen yoga, fick personlig utveckling, härliga samtal, det var mer intressanta delar än vad jag trodde från början, kändes tryggt och tillåtande. Jag gick i första hand för att fördjupa min egen yoga och kom ut ur utbildningen med känslan jag vill lära ut till andra."
~ Annette, Stockholm


 

bottom of page